Kiturile proiectate de catre N-Com pentru aceasta linie sunt foarte bine integrate in casca, pastrand nivelul de confort si asigurand o calitate audio excelenta. Datorita tehnologiei Bluetooth, puteti vorbi cu pasagerul dumneavoastra sau pe telefonul mobil, sa ascultati muzica pe un MP3 player sau sa primiti informatii de drum de la satelitul de navigare.

Gama larga de accesorii N-Com satisfac cerintele celor mai pretentiosi motociclisti datorita posibilitatii de conectare prin cablu la diferite dispozitive audio si de incarcare a kitului X-Series in timp ce calatoriti.

Doriti sa va schimbati casca? Produsele X-Series sunt atente la nevoile dumneavoastra! Datorita functiei de pre-setare a castilor X-lite, kiturile X-Series pot fi mutate si pe alte modele de casti. De asemenea poti conecta intre ele kiturile N-Com, X-Series si MULTI prin modul interfon.

Siguranta mai presus de toate: toate castile X-lite pre-setate pentru sistemul X-Series sunt aprobate din punct de vedere al conformitatii pentru sistemul de comunicare instalat, fiind in conformitate cu regulamentul CEE-ONU 22-05.

 

     
 

MOTORETAIL.RO

OUTLETMOTO.RO

MOTOREX-MOTO.RO
Pirelli
PIRELLIMOTO.RO
Nolan
NOLAN.RO
X-Lite
X-LITE.RO
Toplite
TOPLITE.RO
Kitlant
KITLANT.RO
Dunlop
DUNLOPMOTO.RO
Motoflash
MOTOFLASH.RO