Comunica oriunde si in orice moment, chiar si pe motocicleta: poti face asta datorita noului sistem de comunicatie modular de la N-Com.

Acum, sa vorbesti cu pasagerul, pe telefonul mobil sau cu alte motociclete, sa asculti muzica pe MP3 player, sa folosesti un satelit de navigare sau sistemul audio al motocicletei este simplu si intuitiv.

Sistemele N-Com se integreaza perfect in castile Nolan pre-setate, sunt usor de instalat, asigura un confort ridicat si sunt usor de folosit. Calitatea audio este excelenta, conversatiile sunt clare si placute chiar daca mergi cu viteza mare.

Gama larga de accesorii N-Com satisfac cerintele celor mai pretentiosi motociclisti datorita posibilitatii de conectare prin cablu la diferite dispozitive audio si de incarcare a kitului N-Com in timp ce calatoriti.

Vrei sa cumperi o casca noua? Produsele N-Com sunt atente la nevoile tale! Datorita caracteristicilor pre-setate a castilor Nolan, kiturile N-com pot fi mutate si pe alte modele de casti. De asemenea poti conecta intre ele kiturile N-Com, X-Series si MULTI prin modul interfon, pentru o libertate maxima.

Siguranta mai presus de toate: toate castile Nolan pre-setate pentru sistemul N-Com sunt aprobate din punct de vedere al conformitatii pentru sistemul de comunicare instalat, fiind in conformitate cu regulamentul CEE-ONU 22-05.

      
 

MOTORETAIL.RO

OUTLETMOTO.RO

MOTOREX-MOTO.RO
Pirelli
PIRELLIMOTO.RO
Nolan
NOLAN.RO
X-Lite
X-LITE.RO
Toplite
TOPLITE.RO
Kitlant
KITLANT.RO
Dunlop
DUNLOPMOTO.RO
Motoflash
MOTOFLASH.RO