Datorita liniei MULTI, puteti comunica fara nicio problema chiar si cu o casca nesetata dinainte pentru instalarea sistemului de comunicatie N-Com.

Simple si usor de instalat, kiturile MULTI se adapteaza la diferite modele de casti, se pot muta de pe o casca pe alta si sunt usor de utilizat; puteti comunica prin cablu sau prin Bluetooth cu pasagerul dumneavoastra sau cu alte motociclete, puteti sa folositi telefonul mobil, sa ascultati muzica sau sa va conectati la un satelit de navigare si sa primiti informatii de drum.

Toate acestea sunt garantate de calitatea N-Com: caracteristici multiple, confort, fiabilitate si siguranta in timpul condusului, performante audio excelente, precum si o gama larga de accesorii care permit comunicarea in cele mai bune conditii si in orice situatie.

Siguranta mai presus de toate: castile Nolan si Grex compatibile cu sistemul MULTI au fost testate si aprobate din punct de vedere al conformitatii pentru sistemul de comunicatie instalat, fiind in conformitate cu regulamentul CEE-ONU 22-05.

      
 

MOTORETAIL.RO

OUTLETMOTO.RO

MOTOREX-MOTO.RO
Pirelli
PIRELLIMOTO.RO
Nolan
NOLAN.RO
X-Lite
X-LITE.RO
Toplite
TOPLITE.RO
Kitlant
KITLANT.RO
Dunlop
DUNLOPMOTO.RO
Motoflash
MOTOFLASH.RO