N-Com M5 – ADEVARATA REVOLUTIE.

M5 este inovativul sistem de comunicatie universal creat de N-Com care poate fi instalat pe toate castile.
M5 ofera performanta ridicata in noul concept Intercom.

Nimic nu va mai fi la fel.

POZITIONAT IN SPATE: M5 este PRIMUL intercom universal care poate fi instalat in partea din spate a castii. Miscoreaza impactul aerodinamic, imbunatateste balanta castii si optimizeaza distributia greutatii.

COMANDA FARA FIR BLUETOOTH ENERGIE-REDUSA: Comanda fara fir Bluetooth poate fi pozitionata oriunde doriti, pe o raza de 5m fata de unitatea de control Bluetooth: confortul este garantat. Foarte subtire, cu un design ergonomic si doar 4 taste.

SEMNAL OPRIRE DE URGENTA (ESS - EMERGENCY STOP SIGNAL): M5 va ofera un sistem unic de semnalizare a franarii de urgenta (ESS – Emergency Stop Signal) prin luminile LED intermitente instalate in partea din spate a castii. Datorita accelerometrului triaxial construit in sistem, un algoritm special calculeaza gradul de franare si, odata depasit gradul de accelerare specificat (reglabil), luminile LED semnaleaza situatia periculoasa pentru cei care calatoresc in spatele tau.

SISTEM AUTOMAT ON-OFF: Nu mai trebuie sa porniti si opriti sistemul: M5 se opreste in caz ca nu detecteaza miscare pentru 30 de secunde. Cand te intorci pe motocicleta, M5 porneste singur si automat se reconecteaza la telefonul mobil (sau aparatele asociate).

APLICATIE PENTRU iPHONE, iPAD, ANDROID: Acum puteti gestiona, configura si controla M5 direct de pe telefonul tau inteligent, in timp ce calatoriti sau de acasa. Totodata, puteti folosi aplicatia N-Com ca un sistem de control de la distanta, cu multe functii suplimentare.

Inovatie si... performata ridicata pentru un Intercom exclusivist: radio FM cu RDS, telefon mobil, muzica si GPS prin Bluetooth, intercomunicatie cu toate sistemele Bluetooth ale gamei N-Com si chiar cu sistemele de comunicatie ale altor marci, datorita functiei Intercom Universal.

CASTI COMPATIBILE: Toate modelele full-face, flip-up, jet ale oricarei marci.

     
 

MOTORETAIL.RO

OUTLETMOTO.RO

MOTOREX-MOTO.RO
Pirelli
PIRELLIMOTO.RO
Nolan
NOLAN.RO
X-Lite
X-LITE.RO
Toplite
TOPLITE.RO
Kitlant
KITLANT.RO
Dunlop
DUNLOPMOTO.RO
Motoflash
MOTOFLASH.RO