COMUNICATIE PENTRU TOTI

M1 este intercomul ce poate fi instalat pe orice casca si care combina performanta cu inovatia. Ofera conexiuni prin Bluetooth, comunicatie pilot-pasager, administrare de la PC si APP, si exclusivul sistem ESS.

POZITIE SPATE: M1 este intercomul universal ce poate fi instalat in spatele oricarei casti. Impact aerodinamic minim, echilibrul castii imbunatatit si distributia volumului optimizata.

COMANDA: La indemana si functionala, cu 3 butoane. Designul sau ergonomic permite folosirea cu usurinta a butoanelor, chiar si cu manusi.

CALITATE AUDIO RIDICATA: O pereche de casti ce pot fi rapid instalate multumita sistemului de fixare cu Velcro. Calitatea audio este excelenta, conversatie clara si placuta chiar si la viteze mari, si zgomotul de fundal este redus.

SEMNAL OPRIRE DE URGENTA: M1 va ofera un sistem unic de semnalizare a franarii de urgenta prin luminile LED intermitente instalate in partea din spate a castii. Datorita accelerometrului triaxial construit in sistem, un algoritm special calculeaza gradul de franare si, odata depasit gradul de accelerare specificat (reglabil), luminile LED semnaleaza situatia periculoasa pentru cei care calatoresc in spatele tau.

CASTI COMPATIBILE: Toate modelele full-face, flip-up, jet ale oricarei marci.

     
 

MOTORETAIL.RO

OUTLETMOTO.RO

MOTOREX-MOTO.RO
Pirelli
PIRELLIMOTO.RO
Nolan
NOLAN.RO
X-Lite
X-LITE.RO
Toplite
TOPLITE.RO
Kitlant
KITLANT.RO
Dunlop
DUNLOPMOTO.RO
Motoflash
MOTOFLASH.RO