BX5 este sistemul exclusiv de comunicatie Bluetooth special conceput pentru castile X-lite presetate.

Revolutioneaza-ti experienta in conducerea motocicletei prin montarea castii tale X-lite cu exclusivul sistem de comunicatie N-Com BX5.

Dedicat celor mai exigenti motociclisti, BX5 te va uimi pentru inalta performanta si administrarea usoara, datorita keypadului cu design special ergonomic si cu sugestiile vocale ale sistemului status.

Descopera inovativul sistem AUTO ON-OFF. Nu mai trebuie sa porniti si opriti sistemul: BX5 se opreste in caz ca nu detecteaza miscare pentru 30 de secunde. Cand te intorci pe motocicleta, BX5 porneste singur si automat se reconecteaza la telefonul mobil (sau aparatele asociate).

BX5 va fi companionul tau de incredere in calatorii.
Cand esti singur, datorita radioului FM cu RDS si posibilitatea de presetare a 6 canale radio, sau cititorului de Mp3, telefonului mobil, si GPS.
Cand esti cu prietenii, pana la o distanta de 500 de metrii(in spatiu deschis, fara obstacole), datorita antenei incorporate, pentru a mentine aerodinamica ridicata a castii. Comunicatie intercom cu toate sistemele Bluetooth ale gamei N-Com si...NOU! chiar cu sistemele intercom ale altor producatori, datorita functiei de Intercom Universal.

BX5 este compatibil cu exclusiva aplicatie N-Com, aplicatia pentru telefonul tau cu Android, iPhone si iPad ce va permite configurarea si controlul sistemului N-Com, in timp ce calatoriti sau de acasa. Aplicatia N-com este aici!

Vrem sa comunici, intotdeauna, in deplina libertate si cu maxima siguranta. Calatoreste sigur, alege N-Com.

CASTI COMPATIBILE: X-1003 – X1002 – X-702GT – X-702 – X-701 – X-661 – X-603 – X-602 – X-551 – X-403 – X402GT – X402T – X-402

     
 

MOTORETAIL.RO

OUTLETMOTO.RO

MOTOREX-MOTO.RO
Pirelli
PIRELLIMOTO.RO
Nolan
NOLAN.RO
X-Lite
X-LITE.RO
Toplite
TOPLITE.RO
Kitlant
KITLANT.RO
Dunlop
DUNLOPMOTO.RO
Motoflash
MOTOFLASH.RO