Performante de top, integrare perfecta in casca si calitate audio excelenta.

Lasati-va uimit de cel mai bun sistem de comunicatie pentru casca ta Nolan: B5.

Revolutionati-va experienta mersului pe motocicleta prin montarea sistemului de comunicatie N-Com B5 pe casca Nolan.

Instalarea este simpla si usoara, necesita doar cateva minute. Confortul castii este asigurat, datorita castii pre-setate ce permite integrarea perfecta a sistemului B5. Tastatura are un design ergonomic special pentru a asigura o manevrare usoara a comenzilor, chiar in timpul purtarii manusilor de motocicleta.

Descoperiti sistemul inovativ AUTO ON-OFF. Nu mai trebuie sa porniti si opriti sistemul: B5 se opreste in caz ca nu detecteaza miscare pentru 30 de secunde. Cand te intorci pe motocicleta, B5 porneste singur si automat se reconecteaza la telefonul mobil (sau aparatele asociate).

B5 va fi partenerul tau de incredere in calatorii.
Cand esti singur, multumita radioului FM cu RDS si posibilitatea de a preseta 6 canale radio, sau unui MP3 player, telefon mobil (poti conecta doua aparate!) si GPS.
Sau cand esti cu prietenii, pana la o distanta de 500 de metri (in spatiu deschis, fara obstacole), datorita antenei incorporate (antena brevetata), pentru a mentine aerodinamica ridicata a castii. Intercomunicatie cu toate sistemele Bluetooth ale gamei N-Com si chiar cu sistemele de comunicatie ale altor marci, datorita functiei Intercom Universal.

B5 este compatibil cu aplicatia exclusiva N-Com, aplicatie pentru telefoanele inteligente cu Android, iPhone si iPad ce permite configurarea si controlul sistemului N-Com in timp ce sunteti pe punctul de plecare sau de acasa. Mergi la pagina dedicata, click aici.

Vrem sa comunici, intotdeauna, in deplina libertate si in cea mai mare siguranta. Calatoreste in siguranta, alege N-Com.

CASTI COMPATIBILE: N104/ABSOLUTE/EVO - N87 - N44/EVO - N40/FULL

     
 

MOTORETAIL.RO

OUTLETMOTO.RO

MOTOREX-MOTO.RO
Pirelli
PIRELLIMOTO.RO
Nolan
NOLAN.RO
X-Lite
X-LITE.RO
Toplite
TOPLITE.RO
Kitlant
KITLANT.RO
Dunlop
DUNLOPMOTO.RO
Motoflash
MOTOFLASH.RO