Design atractiv, tehnologie Bluetooth, calitate audio excelenta, integrare perfecta in casca, impact aerodinamic minim, comanda ergomonica care este usor de folosit, chiar purtand manusi de motocicleta.

Acesta este B3, sistemul perfect pentru casca ta Nolan!

Revolutionati-va experienta mersului pe motocicleta prin montarea sistemului de comunicatie N-Com B3 pe casca Nolan.

Dedicat celor care iubesc stilul, calitatea si confortul, B3 te va uimi pentru performantele sale ridicate si controlul confortabil, datorita doar celor 3 taste si sugestiilor vocale ale statusului sistemului.

B3 va fi partenerul tau de incredere in calatorii.
Daca esti singur, multumita radioului FM cu RDS si posibilitatea de a preseta 6 canale radio, sau unui MP3 player, telefon mobil si GPS.
Cand esti cu prietenii, pana la o distanta de 500 de metri (in spatiu deschis, fara obstacole), datorita antenei incorporate, pentru a mentine aerodinamica ridicata a castii. Intercomunicatie cu toate sistemele Bluetooth ale gamei N-Com si chiar cu sistemele de comunicatie ale altor marci, datorita functiei Intercom Universal.

B3 este compatibil cu aplicatia exclusiva N-Com, aplicatie pentru telefoanele inteligente cu Android ce permite configurarea si controlul sistemului N-Com in timp ce sunteti pe punctul de plecare sau de acasa. Mergi la pagina dedicata, click aici.

Vrem sa comunici, intotdeauna, in deplina libertate si in cea mai mare siguranta. Calatoreste in siguranta, alege N-Com.

CASTI COMPATIBILE: N103 - N91EVO - N91 - N90 - N86 - N85 - N71 - N43E AIR - N43E - N43AIR - N43

     
 

MOTORETAIL.RO

OUTLETMOTO.RO

MOTOREX-MOTO.RO
Pirelli
PIRELLIMOTO.RO
Nolan
NOLAN.RO
X-Lite
X-LITE.RO
Toplite
TOPLITE.RO
Kitlant
KITLANT.RO
Dunlop
DUNLOPMOTO.RO
Motoflash
MOTOFLASH.RO